Jelenlegi hely

Föld Napja, 2013. április 23. kedd

A biológia-kémia- földrajz munkaközösség a tavalyi sikeres rendezvényen felbuzdulva újra témanapot szervez az iskolában a Föld Napja alkalmából április 23-án, kedden.

Ebből az alkalomból most is meghirdetjük a „Hulladékból kreatívan…” című pályázatunkat. Erre a versengésre 3 fős csapatok jelentkezhetnek, akiknek feladata, hogy PET palackból, vagy bármilyen műanyag hulladék újrahasznosításával mindennapi használati tárgyat vagy művészeti alkotást készítsenek. A pályaműveket, amelyekből április 23-én kiállítást rendezünk, április 22-re, hétfőre kell elkészíteni.

Az elkészített alkotások értékes pontokat jelentenek az osztályok számára is, hiszen április 23-án a világnaphoz kapcsolódóan, az osztályok között pontgyűjtő vetélkedőt is szervezünk az óraközi szünetekben. Jelentkezzetek minél többen, hogy a Ti osztályotok gyűjtse össze a legtöbb pontot. A legaktívabb osztályokat és legkreatívabb alkotásokat jutalomban részesítjük.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy ezen a napon papír és PET palack gyűjtést is szervezünk, amelynek segítségével az osztályotok, ill. a diákönkormányzat pénzét is gyarapíthatjátok.

További információért keressétek Kiss Ildikó tanárnőt!

 

A Fejér Megyei Hírlap tudósítását a rendezvényről itt olvashatjátok.

tehetseg.hu